luni, 17 octombrie 2011

sfârşit. aproape sfârşit de octombrie.

frig. deja mult prea frig afară. şi în suflet. în jur, e gol. şi trist. şi fără o speranţă de care să mă agăţ. urlu şi ţip şi zbier - în mine. plâng. de parcă niciodată nu aş mai fi trecut pe aici. şi totuşi. niciodată nu-i uşor ori de câte ori ar fi staţionat trenul aici, în staţia asta - staţie goală de toţi şi toate, în care vezi doar stihiile unor vremuri ce par a fi din altă existenţă, una mai bună. mai frumoasă. mai veselă şi mai însorită. da... dar acum e toamnă! de unde atâta soare?...

de ce suntem atât de egoişti?.. cu cei din jur şi cu noi înşine. de ce nu ştim ce trebuie făcut? de ce greşim mereu?... de fapt... care e calea cea bună? 

închişi în noi, uităm să ne lăsăm descoperiţi. uităm să descoperim. prea ocupaţi ca să aruncăm o privire mai amănunţită celor din jur. prea uşor acceptăm privirea de ansamblu care, de cele mai multe ori, este prea înşelătoare ca să poată măcar să-ţi ofere varianta demo a ce ar fi de fapt dincolo. 

frig... deja prea frig ca să îmi
mai arăt sufletul. gri. prea mult gri ca să mai las să înflorească verdele în el. cuvinte... prea multă tăcere ca să îţi mai pot spune... atâtea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu